LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

Wednesday, 14 November 2012

Day 6

Fuhhhh hari ni hari yg paling mencabar sejak dlm plan ni. Sebabnye .... hari ni buat kek utk harijadi ayahanda tercinta yg ke-74. Malam ni ada dinner kat kampung - Ampang je ... dah request kat Bonda masak roast chicken sbb on the Plan! hehe

Ni la kek yg di buat - Vanilla layered cake topped with chocolate ganache & juga masak Lamb Shank stew


Boleh dapatkan kek macam ni dan macam -macam lagi
di SweetRoz.blogspot.com

Sarapan pagi ni tuna, salad & timun. Boleh jugak rebus 2 biji telur & makan dengan salad.

Breakfast

Lunch - Chicken wraps (Resepi 10)

Lamb shank 

Ssshhhhhh! terbabas malam ni lepas 6 hari. Makan secubit kek birthday! Tak leh tahan la beb dinner kat rumah bonda ada sambal tumis petai (jamah sikit but ni takpe), chicken pie (ni tak boleh! tengok je la...), roast chicken (definitely can lorr!), triffle (hu hu no no no), salad daging thai style (ni makan dgn banyak nye sambil tengok org lain makan nasi ngan sambal petai) adoyaiiiii dugaan dugaan

No comments:

Post a Comment