LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

Tuesday, 16 September 2014

Menyepi bukan bermakna dah kembali gemuk

owhhhh lama betul tak update blog ni. Rindu dengan masa-masa 'terluang' untuk update blogs. Buat masa ni cuma active di facebook dan Instagram Sweetroz kitchen je ...

Maaf ye ... misi mengecilkan badan ni masih berlangsung - detox juicing, infused water, metabolism boosting food masih lagi di amalkan dan baju, seluar, skirt semuanya bertukar menjadi longgar ... hehe

Sibuk menguruskan kedai bakeri yang baru di buka sebulan yang lalu. bila dah stabil sikit baru kembali update blog ni ye. sementara tu sudi-sudi lah visit FB dan Instagram SweetRoz kitchen

See you!